KOKTEYLLER
25 Ocak 2015 Pazar
IN THE PINK
PINKY CONFIDENTIAL

50 ml Pinky Vodka
25 ml Chambord
25 ml Taze Limon Suyu
10 ml oz Seker surubu
Toz Seker gerdan icin
Kokteyl bardagimizi ilk once toz seker ile gerdan cekelim. Malzemelerin hepsini shaker da bir miktar buz ile iyice karistiralim. Hazırladıgımız karısımı kokteyl bardagına başaltıp dekore edip servis edelim.
15 Aralık 2013 Pazar
17 Eylül 2013 Salı
3 Eylül 2013 Salı
ANANASLI MOJITO
- 4 cl Pineapple rum
- 2,5 cl Ananas suyu
- 1/2 Limon (dilimlenmis)
- 12 Ananas nane yapragi
- 2,5 Seker surubu
Bu karışımımızda bardak kullanılır. Limonu kucuk dilimledikten sonra. Malzemelerimizden seker surubunu bardağa kattikdan sonra nanelerimizi taze limon suyu ve limon dilimleri ile birlikte ezme işlemine geçilir, naneyi diğer malzemelerle ezdikten sonra bol buzla Pineapple rum ve soda eklenilir.. garnitür olarak ananas dilimi ve nane kullanınız.
MALIBU MOJITO
- 4 cl Malibu® coconut rum
- 2,5 cl Limon suyu
- 2,5 cl Seker surubu
- 1/2 Limon (dilimlenmis)
- 5 ad nane yapragi
- Soda

Bu karışımımızda bardak kullanılır. Limonu kucuk dilimledikten sonra. Malzemelerimizden seker surubunu bardağa kattikdan sonra nanelerimizi taze limon suyu ve limon dilimleri ile birlikte ezme işlemine geçilir, naneyi diğer malzemelerle ezdikten sonra bol buzla Malibu® coconut rum ve soda eklenilir.. garnitür olarak limon dilimi ve nane kullanınız.
PASSION-FRUIT MOJITO
- 4 cl Havana Club® dark rum (3 year old)
- 2,5 cl Limon suyu
- 2,5 cl Passion-fruit pure
- 1/2 Pasion-fruit
- 1/2 Limon (dilimlenmis)
- 5 ad nane yapragi
- Soda

Bu karışımımızda bardak kullanılır. Limonu kucuk dilimledikten sonra. Malzemelerimizden Passion-fruit pure yi bardağa kattikdan sonra nanelerimizi taze limon suyu ve limon dilimleri ile birlikte ezme işlemine geçilir, naneyi diğer malzemelerle ezdikten sonra bol buzla Havana Club® dark rum ve Passion-fruit u ekleyip üstüne soda eklenilir.. garnitür olarak limon dilimi ve nane kullanınız.
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)