*1,0 cl Creme de Cassis
* Dry Beyaz Sarap
* Dry Beyaz Sarap
Yapılışı
Sampanya bardagina ilk once Creme de Cassis`i uzerine de soguk Dry Beyaz Sarab`i kattip limon kabugu ve bir adet kokteyl kirazi ile servis ediyoruz.
.
Diger populer cesitler
Kir Royal - Sampanya.
Kir Pétillant - Kopuklu Sarap.
Communard/Cardinal - Kimizi Sarap.
Kir Imperial - Rraspberry liqueur ve Champagne.
Kir Normand - Normandy cider, Sarap yerine.
Kir Breton - Breton cider Sarap yerine.
Cidre Royal - Cider Beyaz Sarapyerine, bir olcu de Calvados.
Hibiscus Royal - Kopuklu Sarap, Seftali liqueur, Raspberry liqueur, ve bir miktar Edible Hibiscus ozu. Veya Kopuklu Sarap ve Seftali schnaps.
Kir Peche - Seftali liqueur.
Pamplemousse - Kirmizi greyfurt liqueur ve Kopuklu Sarap.
Tarantino - Light Bira ("kir-beer").
Kir Pétillant - Kopuklu Sarap.
Communard/Cardinal - Kimizi Sarap.
Kir Imperial - Rraspberry liqueur ve Champagne.
Kir Normand - Normandy cider, Sarap yerine.
Kir Breton - Breton cider Sarap yerine.
Cidre Royal - Cider Beyaz Sarapyerine, bir olcu de Calvados.
Hibiscus Royal - Kopuklu Sarap, Seftali liqueur, Raspberry liqueur, ve bir miktar Edible Hibiscus ozu. Veya Kopuklu Sarap ve Seftali schnaps.
Kir Peche - Seftali liqueur.
Pamplemousse - Kirmizi greyfurt liqueur ve Kopuklu Sarap.
Tarantino - Light Bira ("kir-beer").
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder