KOKTEYLLER

A - B - C - D - - F - - H - - J - K - - M - - - P - - S - - T - - W -

4 Ekim 2009 Pazar

KIR

Malzemeler
*1,0 cl Creme de Cassis
* Dry Beyaz Sarap
Yapılışı
Sampanya bardagina ilk once Creme de Cassis`i uzerine de soguk Dry Beyaz Sarab`i kattip limon kabugu ve bir adet kokteyl kirazi ile servis ediyoruz.
.
Diger populer cesitler
Kir Royal - Sampanya.
Kir Pétillant - Kopuklu Sarap.
Communard/Cardinal - Kimizi Sarap.
Kir Imperial - R
raspberry liqueur ve Champagne.
Kir Normand -
Normandy cider, Sarap yerine.
Kir Breton -
Breton cider Sarap yerine.
Cidre Royal - Cider Beyaz Sarapyerine, bir olcu de C
alvados.
Hibiscus Royal - Kopuklu Sarap, Seftali liqueur, Raspberry liqueur, ve bir miktar Edible Hibiscus ozu. Veya Kopuklu Sarap ve Seftali schnaps.
Kir Peche - Seftali liqueur.
Pamplemousse - Kirmizi greyfurt liqueur ve Kopuklu Sarap.
Tarantino - Light Bira ("kir-beer").

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

FLAIR BARTENDER